Reacties van klanten

dscn3773-2

Na 25 jaar tegen een stalen garagedeur van Hörmann aangekeken te hebben ( hij stond nog in de originele grondverf ) wilden we naar een elektrisch bediende sectionaal poort. Merk was voor ons niet belangrijk. Eerder had ik al eens een site gezien, waarop mensen buitengewoon positieve reacties leverden op een klein bedrijf n Berg en Terblijt, maar die kon ik nu niet vinden. Dus dan maar zoeken met Google in oude telefoongidsen. En gelukkig: een verwijzing naar Garagepoorten Zuid-Limburg. Vervolgens hebben we een afspraak gemaakt met Leon Menten, wiens bedrijf verhuisd is naar Klimmen. En ik kan maar een ding zeggen: van inmeten, bestellen tot monteren: uitstekend!! Nu kijken we naar een schitterende witte sectionaal poort van: Hörmann. Leon Bedankt!
Familie Hartman Hulsberg

Ik lees in het gastenboek alleen maar positieve reacties over de plaatsing van garagepoorten door dit bedrijf. En terecht! Onlangs heeft Leon bij mij een poort geplaatst en ook ik ben uitermate tevreden over zijn gedegen advies, de deskundige plaatsing en de nette afwerking En dat alles voor een zeer schappelijke prijs. Een absolute aanrader!
Frank Kraft, Wijlre.

Leon heeft bij ons een grote sectionaalpoort geplaatst.
Het hele traject, vanaf het eerste telefonisch contact, offerte en plaatsing zijn uiterst professioneel en op tijd verlopen. Een echte topper!!
Van Koningsbrugge, Spaubeek.

Gisteren (9-1-2014) garagepoort laten plaatsen.
Zoals anderen reeds in het gastenboek geschreven hebben: uiterst tevreden, zeer vakkundig, behulpzaam en vriendelijk. Een echte aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit.
Tuur Blezer, Valkenburg.

Op 10 december 2013 is er bij ons thuis een elektrische garagepoort geplaatst.
Jullie hebben perfect werk geleverd! Een echte aanrader.
Familie Joordens, Eijsden.

Bij ons hebben ze ook een Hormann garagepoort geplaatst en we zijn zeer tevreden. Vakkundig en snel gedaan.
Franken, Ulestraten.

Voor de zomer onze elektrische Hörmann garage poort gekregen. Deze ziet er geldig uit en werkt perfect. Mij contact met Garagepoorten Zuid Limburg is heel erg positief en kan ik iedereen aanraden. Vanaf het opmaken van de offerte tot aan het monteren maakt het bedrijf een zeer professionele en klantvriendelijk indruk. De montage viel gedurende de zomervakantie waardoor er een mannetje te kort was maar gelukkig werd er toch een oplossing gevonden en kon de klus in +/- 4 uur bij 30+ graden celsius geklaard worden. Klasse mannen!
Van Hees, Heerlen.

Begin van het jaar poort laten plaatsen volgens afspraak.Werkzaamheden naar grote tevredenheid uitgevoerd. Elektrische poort werkt perfect. Echt een aanrader.
Erwin & Marika
Familie Visser, Brunssum.

Op 10 april 2013 hebben wij een electrische rolpoort laten plaatsen door dit bedrijf. Vanaf het moment van offerte tot en met de plaatsing niets dan lof. Alle afspraken zijn prima nagekomen. Zeer vriendelijk, behulpzaam en vakkundig werd keurig maatwerk geleverd. Een aanrader!
Albert & Annita Dols-Zelissen, Beek.

Een sectionaal poort van Hormann geplaatst door garagepoorten Zuid Limburg, is mooi! Maar twee sectionaal poorten naast elkaar, is nog veel mooier!!
Prima werk geleverd en onze huizen zien er een stuk mooier uit.
Alles volgens de planning gemaakt en binnen 1 dag was het werk klaar.
Onze complimenten hiervoor!
Thei en Toine, Maastricht.

Hoi Leon We wilden even laten weten dat wij zeer tevreden zijn met onze nieuwe poort.
De poort is netjes geplaats en mooi afgewerkt.
Alles zoals afgesproken en netjes opgeruimd wat tegenwoordig niet meer overal gebeurd!!
We zullen je zeker aan bevelen bij andere.
TOP!!!
Groetejs Roger en Brigitte, Amstenrade.

Vandaag onze nieuwe garagepoort laten plaatsen door Dhr.Menten
Vanaf het eerste moment was het een gemoedelijk, duidelijker en vriendelijke contact,Geen adertjes onder het gras,of achteraf nog een bijbetaling,volgens afspraak werd onze poort vakkundig en netjes geplaatst.Super dat er ook nog zo een bedrijven bestaan.
Ga zo door jongens.
Vriendelijke groet,
Mark, Vaesrade.

Nadat ik afgelopen winter mijn houten garagepoort met openslaande deuren niet meer open kreeg vanwegen het opvriezen van de oprit was de maat vol Dus hebben wij besloten om een elektrische secionaalpoort aan te schaffen.
Na op internet gezocht te hebben kwam de keuze op Garagepoorten Zuid-Limburg.
Nou dat bleek een schot in de roos.
Het eerste gesprek via de telefoon was gelijk al goed.
Na een informatie gesprek thuis was het duidelijk dat ik met een vakman te doen had.
En dat bleek ook bij de demontage van mijn oude poort en het plaatsen van de nieuwe poort.
De wijze waar op gewerkt werd was gezellig en men kon merken dat deze mensen plezier in hun werk hadden.
Wij zijn meer dan tevreden.
Nogmaals hartelijk dank en jullie zijn echt een aanrader
Ger Michon, Maastricht.

na in december 2010 een goed advies te hebben gekregen werd 25 januari j.l. de garagepoort geleverd en gemonteerd. 2 ervaren monteurs hebben prima werk geleverd en we zijn zeer tevreden over de nieuwe poort.
Axel Simons, Valkenburg ad Geul.

Vandaag, 9 november 2010, werd door Leon Menten bij ons een Hörmann garagepoort geplaatst. Het contact met Leon werd door ons als zeer prettig ervaren. Een man met liefde voor zijn vak, die voor 100% achter het topproduct Hörmann staat. Onze nieuwe garagepoort is een plaatje. Leon bedankt.
Rob Maessen, Sittard.

Gisteren zijn er twee poorten geplaatst bij ons en de buren door Leon. De oude poorten zijn ook verwijderd. Wij hebben ook nog een leuke korting gekregen. Tot heden ben ik zeer te vrede en het was de moeite waard om een offerte op te vragen bij GZL. Tevens een duidelijk advies en goede kwaliteit.
M. Hendriks, Kerkrade.

Leon heeft enkele weken na onze overeenkomst de sectionaal poort op deskundige wijze bij ons geplaatst. De eenvoud een eerlijkheid siert zijn persoonlijkheid en daarbij legt hij alles duidelijk en geduldig uit. De keuze (mede afgaand op zijn advies) is een juiste beslissing geweest, want de garagepoort ziet er prima uit en alles is perfect afgewerkt. Ook de verhouding tussen kwaliteit en prijs is zeer gunstig! Kortom: een zeer tevreden klant!
Èlly Scheeren
elly66@home.nl,Kerkrade.

Enkele dagen geleden is Leon bij ons op huisbezoek geweest en heeft ons goed en eerlijk geinformeerd. Onze indruk was dus meteen goed en ook qua prijs hebben zijn concurrenten het nakijken. Voor ons was het dus meteen duidelijk dat wij bij hem zouden gaan bestellen. Onze oude sectionaalpoort is niet meer te repareren en dus is er besloten voor een nieuwe. Deze zal over enkele weken geplaatst worden door Leon. Daar kijken we naar uit. Ik kan de overige reactie’s via dit gastenboek niet tegenspreken en ik ben blij dat ik het juiste bedrijf gevonden heb. Zodra de garagepoort geplaatst is, zal ik weer wat laten weten.
Elly Scheeren
elly66@home.nl,Kerkrade.

Wat jammer dat ik online geen offerte kan aanvragen.
Rob Kalsbeek, Landgraaf.

Op 30 juli 2009 plaatste Leon Menten twee sectionaalpoorten bij ons . Wat een genot om deze poorten te bedienen ,en vooral de vakman mee te maken die deze inbouwde. Ik heb zelden zo’n man gezien die zo achter zijn product en afwerking staat. Een prima keus en veel groeten uit Kerkrade.Ga zo verder, ik zal iedereen dit aanbevelen.
Fam . Bisschops, w.bisschops@home.nl, Kerkrade.

leon, bedankt voor het vakkundig plaatsen van de garagepoort met bijpassende deur , dit alles met liefde voor je vak, keurig afgewerkt, pluimpjes voor klantvriendelijk,afspraak,tips,kleur,type, eigenlijk te veel om op te noemen …. je bent een kei. m.vr.groet bert.
bert logister, landgraaf.

Omdat onze onze 50 jaar oude houten garagepoort aan vervanging toe was via internet gezocht naar een firma die dit voor ons kon uitvoeren. Zo kwamen we terecht bij Garagepoorten Zuid Limburg. Het eerste gesprek gaf ons al een positief gevoel en dit bleek volledig terecht te zijn. De uitvoering was perfect tot aan de afvoer van de oude poort toe. De poort geeft ons huis een betere uitstraling. Leon bedankt hiervoor.
Joost Paauw, Heerlen.

Beste Leon, bij deze een berichtje om te zeggen dat we erg tevreden zijn met het resultaat van de nieuwe sectionaal poort met 2 raampjes erin. We krijgen van iedereen te horen dat het mooi is geworden. En de complimenten voor de nette afwerking. Groeten uit Nuth
Fam. Slenter, Nuth.

Enkele weken geleden door de Heer Menten 2 nieuwe garagepoorten geplaatst. De oude gedemonteerd en op op zeer vakkundige wijze de nieuwe gemonteerd. Prachtig stukje vakmanschap, en een lust voor het oog om er naar te kijken. Alles functioneerd naar wens.Bent U zelf toe aan vervanging, ik kan U geen beter adres adviseren. Heel duidelijk in zijn afspraken, en alles netjes opgeruimd. Dus niet lang hellen, maar Leon Menten bellen. Groetjes van G.Willems.
G. Willems, Schin op Geul.

Na een inbraak en het vernielen van de sluitconstructie van de oude poort besloten we een nieuwe, moderne poort aan te schaffen, inclusief afstandbediening. Alweer enige maanden geleden heeft Leon dit klusje geklaard, op vakkundige wijze. Het in de “huiskleuren” schilderen van de poort heb ik zelf ter hand genomen. Het resultaat mag er zijn. Als er dan al sprake is van een minpuntje, is dat de “vergeten” afwerking aan de binnenkant, plafondzijde. Heb ik inmiddels ook zelf gedaan. Alle lof, ga zo door! Familie Zeedzen
Will Zeedzen Heerlen.

Hallo iedereen, ongeveer twee maanden geleden is bij ons de garagepoort geplaatst. Meteen bij de eerste contacten om een afspraak te maken hadden we al een goed gevoel. Dit werd bevestigd tijdens het maken van de afspraken, het houden aan de afspraken en de uitvoering van de werkzaamheden. In een reeks van renovaties aan ons huis was het plaatsen van de poort door meneer Menten de beste. Bedankt.
H.Gouders, Heerlen.

Geachte heer Menten, Uitstekend werk geleverd met oog voor afwerking. Met vriendelijke groet, Martin Rosier
martin Rosier rosier@zonnet.nl valkenburg.

Prima werkgeleverd volgens afspraak. Perfect gemonteerd en heel goed afgewerkt en alles netjes opgeruimd/afgevoerd. Complimenten. Gr J Eggen
J Eggen, Gulpen.

Hallo, Wij hebben 10 April ook een garage poort laten plaatsen door garage poort Limburg, en we zijn erg tevreden ermee. Alles ging volgens afspraak en de poort werkt perfect! En de kwaliteit/prijs verhouding is zeer goed!. We zijn gewoon heel erg tevreden. Bedankt meneer Menten! Groeten Giovanni Amico en Fam!
Fam: Amico- Stassen Berg en Terblijt.

Perfekt afgewerkte garagepoort gemonteerd. Ik wist het eigenlijk al van tevoren als je kijkt naar de rest van de referentie,s . Bedankt Leon!!
John Spijkers Landgraaf.

We hadden met bewondering gekeken naar de snelle en professionele montage van de garapoort bij de buren (Fam Megens … zie verderop in dit gastenboek) en hebbendaarom besloten óók zo’n garapoort te laten plaatsen. Dat heeft Leon zeer vakkundig gedaan en we zijn uiterst tevreden !!! Wat een luxe om – zeker nou in die koude maanden – zónder uit te stappen je garage in te rijden en de poort weer achter je te sluiten met alleen een druk op de knop!!! Eén en al lof over Garagepoortenzuidlimburg !!!
Guy & Ronny Reintjens Geleen.

Geachte Heer Menten, Hartelijk dank voor de snelle en vakkundige montage van de nieuwe Hormann garagepoort.Ook voor de stipte afspraken en levering. Wij zijn zeer trevreden en hopen nog heel lang plezier te mogen beleven van onze nieuwe garagepoort. Groetjes Huub Meijers, Maastricht
H. L. Meijers Maastricht.

bij deze wil ik allen mededelen dat ik super content ben van dit bedrijf. indien u nog twijfelt ,had ik ook,zou ik u willen uitnodigen om bij mij te kommen kijken. olafmaraite@versatel.nl merci en bedankt dit is positive feedback voor u bedrijf mvg olaf maraite
maraite olafmaraite@versatel.nl maastricht.

Hoi Pap! Je verkoopt echt super goede garagepoorten, van het beste merk en tegen de scherpste prijs! Koop dus uw garagepoort bij mijn vader Daag!! Houvandich pap!! Steffi Menten
Steffi Menten, Berg en Terblijt.

Sedert juli 2006 hebben wij een garagepoort, geleverd en geplaatst naar 100% tevredenheid. Zeer correcte werkwijze, goede voorlichting en nu na ruim 1 jaar nog steeds trot op deze poort. heb nu klein probleem met de afstandsbediening, maar daar zal heus wel een correcte oplossing voor komen. ik beveel een ieder deze leverancier aan en hier in schin op geul zijn al wat poorten door hem geleverd, dus schroom niet en maak een afspraak. M.Schreurs Schin op Geul.

Wij zijn meer als tevreden met onze nieuw geplaatste garagepoort.En vinden deze referentie zeker op zijn plaats.Afhandeling en plaatsing perfect;Garagepoorten Zuid Limburg een aanrader!
R.J. Megens Geleen.

Nou Leon, zoals beloofd een zeer positieve referentie in het gastenboek, niet alleen vanwege de correcte afhandeling en plaatsing, maar ook voor de extra ‘verhuisservice’! Ik vond het contact prettig en toch ook professioneel met aandacht voor detail, een aanbeveling waard! Groet, Ben
Ben Verhoeff Posterholt.

Na een erg vriendelijk en behulpzaam onthaal bij Dhr. Menten werd er na 6 weken tot volle tevredenheid een zeer mooie Hörmann poort geplaatst bij ons in Bunde. Wij kunnen dan ook niets minder doen dan iedereen aanbevelen voor een nieuwe garagepoort zeker bij Garagepoorten Zuid-Limburg te gaan kijken.
Maussen, Bunde.

Nieuwe Hormann-sectionaalpoort gelevers op 22/6/07. Totale prijs lager als concurentie. Plaatsing perfect. Weer een tevreden klant.
H. van Dongen, Eygeldhoven.

Wij kunnen iedereen aanbevelen om Leon Menten in te schakelen als je een nieuwe garagepoort wilt hebben en verzekerd wilt zijn van een goede service. Deskundig, goed advies en vriendelijk. Wij zijn erg tevreden en blij met onze Hörmann garagepoort ! Een echte aanwinst. Leon bedankt.
Raymond en Nicole Ubags, Berg en Terblijt,

Ook ik ben een trotse bezitter van een garagepoort van Zuidlimburg. Het is de kwalitiet,service en de klantvriendelijkheid van Leon waar wij zeer tevreden over zijn. Vriendelijke Groet P.Willems
peter willems, berg en terblijt.

Na de reclame op de regionale radiozender diverse malen gehoord te hebben, ben ik op internet gaan surfen naar garagepoorten. Ik kwam bij jullie terecht en ik moet zeggen dat ik na het eerste telefoontje al overtuigd was van goede service. Dat is ook achteraf gebleken. De oude poort gedemonteerd, nieuwe geplaatst, alles goed sluitend afgecementeerd, oude poort meegenomen en alles werkt perfect. Prima service !
B. Pinckaers Eijsden.

Bij ons eerste contact werd gezegd dat onze poort de mooiste van allemaal zou worden ( +/- 50 garages ) Dat moesten we natuurlijk even afwachten …. Maar dit is het zeker ook geworden. Bedankt voor het prima advies en de altijd opgewekte stemming. Familie Vos
Aldo Vos, Maastricht.

Wij genieten van onze nieuwe garagepoort, de oude ging heel zwaar 2 veren waren eruit gesprongen. Vakkundig en netjes geplaatst door twee sympathieke mannen de heer Menten en zijn collega. Wij kunnen Garagepoorten Zuid Limburg beslist verder aanbevelen.
H J Küchen, Landgraaf.

Mijn oude aluminium garagepoort was al enige jaren aan vervanging toe maar een nieuwe kopen doe je niet over een nachtje slapen. Via internet/Google kwam ik uit bij Garagepoorten Zuid Limburg en Leon nodigde ons uit bij heb in Berg en Terblijt langs te komen. Aldaar kregen we deskundig advies (Inclusief het afraden van een optie die veel duurder zou zijn uitgekomen)adhv de bij hem opgestelde modellen en voorbeelden. Toch nog even bij concurrenten gekeken en vergeleken maar het opgebouwde en vertrouwde contact gaf wel de doorslag om Leon de opdracht te gunnen. Vorige week heeft hij mijn oude kantelpoort perfect vervangen door de nieuwe Cassette Woodgrain. Dezelfde als mijn buurman (vanwege de eenheid naast elkaar op de oprit maar van een andere firma) maar deze ziet er toch net even beter en professioneler afgewerkt uit. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de kwaliteit van het produkt Hormann en de vakkundige montage door Leon. Jos & Annelies Sauren
Jos Sauren, Simpelveld- Huls.

Hallo, Wij hebben nu sinds 2 weken een nieuwe sectionaalpoort en zijn zeer te spreken over de poort en het hele traject van offerte tot montage. Na een telefoontje bleek al dat ik met een vakman te doen had. Na een huisbezoek voor het inmeten en een zeer keurige offerte was de kogel door de kerk. De poort kon al zeer snel worden geplaatst. Ik heb zelden iemand meegemaakt die zo rustig, doordacht en netjes te werk gaat als Leon. Goed is voor hem niet goed genoeg, het moet perfect. Ik kan het weten want ik heb hem die dag geholpen. Niet om hem op de vingers te kijken, maar omdat ik dit leuk en interessant vind. Daar komt bij dat hij gewoon een heel aardige vent is. Dit alles heeft er zelfs toe geleid dat hij nog tijdens het monteren van mijn poort, alweer een nieuwe klant had; mijn buurman dus. Dus mensen aarzel niet, laat Leon komen en u overtuigen van zijn vakmanschap en niet te vergeten goede prijzen. PS. één nadeel heeft de nieuwe poort wel, ik hoor mijn kinderen niet meer thuiskomen, want de poort loopt nagenoeg geruisloos. Leon bedankt en tot gauw bij mijn buurman. André en Carin Hartkamp
André Hartkamp, Heerlen.

Zo sta je in het gastenboek en zo vlieg je er weer uit! Door een misverstand is mijn mooie tekst verdwenen in de prullenbak en ben ik genoodzaakt om weer te reageren. Ik doe dat toch met plezier want over vakmanschap moet je gewoon spontaan op blijven reageren. Leon uit Berg en Terblijt heeft van de garageingang een plaatje gemaakt. De nieuwe poort is een lust voor het oog en wat belangrijker is, hij werkt als een trein. Nou werken treinen wel eens niet, maar de poort van Leon is hier een uitzondering op. In een rap tempo werd onze oude poort gedemonteerd en de nieuwe geplaatst. Als je nu denkt dat de oude poort verwerkt werd tot schroot, dan heb je het mis. De oude poort doet nu dienst bij onze dochter en schoonzoon. Leon was zo vriendelijk om de oude poort, voor een luttel bedrag, bij hun in te hangen. Kortom…als er iemand tevreden is dat zijn wij het wel en we willen de vakmensen van Garagepoorten Zuid Limburg een veer op de hoed steken!
Arend Lunenborg, www.arendsr.osbedrief.nl, Brunssum.